Storfrugtet Hyld ‘Haschberg’ Potte 4,0 liter,- 40-50 cm.

220 kr.

Boost din have med vores saftige Storfrugtet Hyld ‘Haschberg’. Kan plantes næsten overalt. Frisk frugt nemt og praktisk. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203528745 Kategori:

Storfrugtet Hyld ‘Haschberg’ er en imponerende plante, der vil tilføje en smuk og velsmagende touch til din have. Denne østrigske sort er nøje udvalgt for sin rigelige blomstring og store, lækre bær på en moderat voksende plante. Med en højde på 40-50 cm og en pottes størrelse på 4,0 liter er denne plante let at integrere i din have eller på din altan.

Hyld ‘Haschberg’ trives i de fleste jordtyper, blot den ikke bliver for tør. Du kan se frem til at nyde de mørkegrønne blade, der typisk kendetegner et hyldehørtræ samt den karakteristiske duft, som hyldetræer er kendte for.

Introducer Hyld ‘Haschberg’ i din have for at tilføre et strejf af elegance og samtidig nyde de lækre bær. Brug dem til at skabe hjemmelavet saft, marmelade eller andre kulinariske lækkerier. Denne plante vil uden tvivl være et centralt element i din have og vække beundring hos alle, der ser den.

Med Storfrugtet Hyld ‘Haschberg’ vil du skabe et skønt udendørs rum, der ikke kun er smukt at se på, men også praktisk med de velsmagende bær, du kan høste. Køb din plante i dag og begynd at nyde godt af alle fordelene ved denne fantastiske sorter af hyldehørttræet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Storfrugtet Hyld ‘Haschberg’ Potte 4,0 liter,- 40-50 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.